Denna jobbiga hosta

Neo har blivit lite sämre, hostan har blivit värre och slemmet är seeeegt svårt att få upp. Så idag vart de ett samtal till Barn mottagningen och Neo är tydligen är kändis där behövde bara presentera mig så visste dom vilka vi var. Och vi fick en tid imorgon kl 13, då kommer en överläkare titta på Neo.  Lite trist att vi aldrig får samma läkare. Men vi fick iaf en rutinerad, och det kändes bra. För förra gången vi var in så fick vi sitta och vänta länge på en mer rutinerad läkare för den vi fick först inte var säker på sin sak.  så skulle gissa att vi får en ny penicelin kur.

Helgen har varit lugn och skön. kylan har äntligen börjat gett med sig och det är nu bara -15 skönt 🙂 Så ikväll vart de en promenad till brännan och kolla in Sandras nya häst från texas. Hon har också haft en tuff start i de nya landet, stackars häst.

Nu har vi äntligen bestämt vad Neo ska heta i andra namn, han får ett från Jonas släkt och ett från min. Så nu ska vi bara skicka in papperet till skatteverket. Och nu ska vi börja planera dopet boka datum. Vi har små börja med inbjudningskorten och gästlistan är klar, den stannade på ca 70 gäster.

 

 

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Denna jobbiga hosta

Kommentera