Måndag

Då var de en ny vecka. Och idag blir Neo 1 månad. Tycker det var nyss vi låg på bb. Nu äntligen har han börjat kunna ha kläder i 56:).
I lördags fick vi fara hem från sjukhuset, riktigt skönt att få komma hem. Vi hade främmande som såg Saik matchen hos oss. Neos farmor och plast farfar Boe och Jonas farbror och en kompis. Jag passade på att sova under matchen 🙂 passade på när vi hade hjälp med Neo.
På söndag skulle vi vara tillbaka på barnavdelningen kl 9 för vi skulle vara med på barnronden.
Och det kom in en ung manlig barnläkare, rätt duktig men skulle förklara allt om kikhosta och vad som kan hända. Men det har vi redan fått förklarat av typ alla läkaren som vi nu har träffat under våran 12 dagars vistelse på sjukan. Iaf så vart vi utskrivna och fick ett recept på hans medicin som han ska få 2 ggr per dag i 10 dagar.

När älskling ska fara på Apoteket efter jobbet för att hämta ut receptet ska han köpa med sig minifom hem och hoppas det hjälper när lilleman har ont i magen. Igår hade han mycket luft i magen och skrek i 5 timmar. Kl 21 somnade han på mitt bröst, hela familjen somnade i soffan och vi vaknade kl 23 då ammade jag och älskling gav medicin en ny blöja och sen gick vi och la oss. Och vaknade Kl 4 då han skulle käka igen. Det var längesen jag fick 4 timmars sömn på raken 🙂 så är utvilad idag 🙂

Ha en bra dag!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Måndag

  1. Ok... rätt ok ändå. Det är ju skönt att de kollar upp ordentligt o inte släpper er vind för våg. Hoppas Neo kryar på sig ordentligt nu. Kramar till er!

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.