Lördag

sitter just nu i soffan och har en sovande Neo i famnen.  det har varit lite dålig uppdatering här i bloggen i veckan, eftersom det händer inte just nått här hemma nu. Mina dagar är rätt lika varann. Tar hand om sonen, städar och tvättar och promenader 🙂

Längtar till  nästa Torsdag då vi ska på öppna förskolan och träffa alla andra mammor här i kusmark. har inte vågar fara tidigare för att skydda Neo lite efter Kikhostan, han har ju slutat med antibiotikan. Så han inte åker på nån körkylning.

Igår var vi bjudna till grannen Tomas & Margit vi kom hem runt halv 2, alltid lika trevligt att umgås med dom. Neo han sov så gott i vagnen <3 under tiden vi var där.  Vet inte vad han är inne för period nu. Men han vaknar varannan timma på natten, och är lite orolig, han ligger och gnyr och rör sig. Så man känner sig lite mör i kroppen efter sånna nätter.

Är så roligt att se hur han har utvecklats, nu har han börja le med hela ansiktet  <3 blir riktigt glad. och när man få ett sånnt leende så blir man så glad nästan att man får en tår i ögat.

Helgen är fullrulle känns de som, vi ska hinna med att hälsa på Patrik och Gunilla, min bror ville komma och hälsa på, vi ska fara på mammas jobb och träffa henne innan hon far bort 1 vecka, skotta altan taket, och vecko handla det är säkert nått mer som jag glömt. jo Och hämta hem dom fyrbenta, har inte hunnit med de sen vi kom hem från sjukhuset.

Ha en fin Lördag!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.