Fredag

nu är vi inne på dag 10 i isoleringsrummet. Längtar jätte mycket hem jag och älskling. igår var en skit jobbig dag, både jag och älsklingen höll på att bryta ihop och var nära till tårar. Vi ville hem och hämta rena kläder och ta en dusch. Och räddaren i nöden var Neos underbara farmor <3 hon kom hit och var med lillkillen. tack underbara du!!!
Så nu orkar vi några dagar till… Det låter som att i helgen ska vi få börja få fara hem korta stunder, som vi längtar. Ska höra med läkaren imorgon när hon går läkarronden. Neo är nog lite less på sonden, för i går natt slet han ut den 2 gånger. Sista gången fick den vara ute och dom satte till baka den på morgonen. Neo har vänt på dygnet, så vi är vakna på natten och sover på dan, lite drygt måste jag säga.

Idag får vi främmande, Neos morfar kommer på besök och även farmor och faster, ska bli kul med besök, tiden går liksom lite fortare och man har nått och göra. För vi har snart sett alla filmer här.

Nu är kl 03:40 och vi är vakan, han har nyss ätit och håller på att somna, såska passa på att vila lite jag också, snart kommer sköterskan in och ska inhalera lilleman så då vaknar jag, och halv 6 ska han ha mat. Så bäst att slå igen ögonen.

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Fredag

 1. Stackars stackars lillen o er... jag hoppas han blir bra snart! Hur länge räknar läkarna med att det dröjer tills han är helt frisk? Tänker på er, kram

  Gilla(0)Ogilla(0)
  • Dom säger att vi får räkna med att han hostar i 6 veckor. Så han kommer att vara sjuk 4 veckor till. Fast vi kommer inte att behöva vara på sjukhus hela tiden.
   Om vi har tur kommer vi hem i mitten av nästa vecka..

   Kram

   Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.