Effektiv morgon

Har varit riktigt effektiv på morgonen, ringde försäkringskassan och nu vet jag vad min sgi blir och hur mycket dagar jag ska ta ut varje månad och hur mycket jag får ut, så skönt!!! Nu väntar jag bara på att dom ska ringa tillbaka om min utbetalning från min graviditetspenning. Men lär få ringa dit skulle jag tro igen.
Sen fick jag till återvinningen med lite skräp och efter de så gick jag och Aurora en promenad på 30 min. Nu väntar jag på att maken ska komma hem 😀 och klockan är inte ens 10. Känner mig effektiv idag.
Undra vad jag ska hitta på nu ?!

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Effektiv morgon

 1. Ingen bebbe än..:D Fick vår den 8 Nov blev en Tilde. Hoppas er kommer snart. Känner som sagt ingen mer än du som ska ha barn nu. Efter som våra barn kommer att vara lika gamla tänkte jag att man kunde ses någon gång. Men ta det lugnt efter förlossningen det behöver man. Men du får gärna höra av dig om du vill ses och fika på stan efter jul. Jul kramar på er alla! Och lycka till!

  Gilla(0)Ogilla(0)
  • Nä ingen bebbe, men snart så hoppas jag den vill titta ut 🙂
   Såg ju er i tidningen 😀 Vilken söt liten prinsessa.
   Självklart ska vi ses, det tycker jag. Ska bara klämma ut ungen först 😛 skickar ett mess när våran har anlänt 😀

   God jul på er om vi inte hörs före!! Kram

   Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.