Ska till Barnmorskan idag

Om ca 1 timma ska jag börja bege mig mot stan. Har tid hos vår barnmorska.
Har inte gjort gått speciellt idag. Tog tag i Sidans päls, vilket var på tiden. Orkade inte göra klart så har lite puts imorgon, fick så mycket sammandragningar. Så vilade en stund på soffan medans hundarna fick vara ute på gården. Sen flyttade jag spjälsängen till vårt sovrum 🙂 Så nu tycker jag att förlossningen ska sätta igång. Så vi får träffa den som bor inne i magen.

Snart är de dags att lämna bort hundarna också, Aurora far till min far och Sid kommer mest troligen att fara till Jonas arbetskompis redan i helgen, och kommer hem då bäbis är född. För vill inte fara runt och lämna bort hundar till höger och vänster just innan vi ska in på BB 😉

Drömde i natt föresten att förlossningen startade, var lite besviken när jag vaknade över att det bara var en dröm.

Nu är de dags att göra mig klar gör att fara 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.