Sjukskriven

Började dagen med jobb 05-10 sen 10:45 hade jag tid hos läkaren på mvc. Så nu är jag sjukskriven framtill 5 december. Får lite ångest bara jag tänker på de. Vad ska jag sysselsätta mig med?! Har lite på min ” to Do” lista jag ska göra. Sen får jag se om ryggen är med på de också. Kommer att kännas konstigt att inte jobba imorgon.

Har vilat större delen av dagen. Ryggen gör så jäkla ont efter bara en halv arbetsdag nu på jobbet. Men snart kommer ju belöningen så det är värt de 🙂
Jag och älskling bara älskar våran vagn, den är så jäkla snygg. Ska ta en bild på vagnen när vi satt på sitt delen så ni får se den också.

Har lite beslutsångest över bb väska vi packat till bebis. känns som det är för mycket kläder med. Våran väska är bara halv packad. Men den går ganska fort att göra klar. Och sen kan ju älskling fara hem och hämta ått om vi saknar nått. En annan sak vi måste förbereda är ju lite matlådor som Jonas kan ta med sig för jag gissar att sjukhus maten inte passar älskling 😉

På Torsdag är de ett nytt besök hos vår barnmorska, och hoppas att Sf måttet har växt nån cm iaf. Annars blir de ett till ultraljud. Idag började mina tankar snurra, tänk om dom bestämmer att bebis har ett bättre liv utanför magen. Och det blir ett snitt, usch hemska tanke!! Man ska inte börjar tänka. Älskling tyckte att jag gick händelserna i förväg och inte skulle tänka så mycket på de.

Älskar dig <3

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera