En ny dag

Och det är Fredag mina vänner 😀 Hoppas verkligen älsklingen kan sluta tidigare idag, då skulle jag verkligen bli glad. Saknar han<3

Dvärgen här hemma är verkligen mammas lilla <3 han är så himla go lill killen.

Idag har jag inte gjort så mycket, mest vilat min rygg. Fick så ont i den igår när vi var på barnens hus i typ 1,5 att stå så länge är inte bra. kan inte fatta att jag orkade jobba i 8 timmar med den värken.

Älsklingen börjar få kalla fötter inför nästa helg, är ju Nl fest då på ” okänd ” ort. Och det kan ju sätta igång. Skämde han lite igår 😛
Tänk att nästa helg är de första advent, här hemma längtar vi massor. Det bästa är att julpynta. Såg i går när jag körde in till stan att ett hus i Kåge redan hade gjort de. Lite väl tidigt kan jag tycka. Det har ju inte ens kommit nån snö än. Och hoppas verkligen den kommer lagom till nästa helg.

Nä dags att vara en duktig fru, och göra lite städning inför helgen och ta hundarna ut på en promenad.

Trevlig fredag!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.