Ont i ryggen

Vaknade i morse med världens huvudvärk, så tog en alvedon och gick och la mig igen när älskling for till jobbet. Men gick inte vidare att somna. Gjorde så ont i huvudet. Började googla och det första som kom fram havandeskaps förgiftning. Och tyckte nästan alla ” symtom ” stämde in på mig. Så ringde älskling, och han lugnade ner mig. Har tusen tankar i huvudet, som snurrar. Har bett min arbetsgivare om ett arbetsgivarintyg som verkar sitta jävligt långt inne för jag får aldrig ett. Så Jonas kollade upp lite och om jag inte har fått de innan Fredag så drar jag de vidare till facket. Men det är ju just de, jag tycker inte de är kul och är jätte dålig att stå på mig. Så förklaringen till min huvudvärk ligger nog där. Imorgon måste jag ringa och gnälla på dom. precis som jag gjorde idag på jobbet.

Känns att det närmar sig förlossning, tänker på de massor nu. Och drömmer om de på nätterna. Inatt drömde jag att det kom ut 2 st en ” normal stor ” bebis och en pytte liten. Och att det var en tjej. Precis som dom flesta tror att de är. Så vi får väl se vem som ha rätt 🙂

Idag före jag for till jobbet så var jag barnvakt åt Arvid och Lo, Rikard hade glömt bort att han hade tid hos tandläkaren kl 11:40 så det var lite kris. Så då fick dom vara hos oss. Det var riktigt roligt, och Arvid är i en sånn rolig ålder. Men lite gråt och tandagnisslor var de då Lo fick på en rak höger på sin bror. Så jag fick bli lite arg och förklara att man inte slår sin bror. Så hon fick säga förlåt.

Just nu har vi ju bara en bil, så Jonas fick hämta mig från Jobbet idag. Vi hann in på Ica och handla och träffade svärmor och Boe 🙂 roligt att träffa dom, känns som det var evigheter sen vi sågs senast. Mamma ringde och sa att hon inte kunde komma hit och hälsa på i helgen som vi hade tänkt för Liam min brorson skulle vara hos dom undertiden min bror jobbade. Så vi får ta de en annan gång helt enkelt.

Har just nu satt igång en tvätt maskin men bebis kläder, Så imorgon blir de att stryka och vika ihop dom 🙂 Mysigt !!!

Har bytt gardiner, är lite dålig kvalla på bilden tyvärr

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.