Hemma igen

Har just kommit hem från besöket från barnmorskan. Gud så mycket bilar det var på parkeringen, bara pensionärer och dom är ju helt galna bakom ratten. Har ingen koll på bilen.

Glömde ju kissa i röret i morse som vi ska ha med oss på varje besök nu. Lyckades till slut klämma ut nå ynka droppar just innan besöket 😀 Som tur är så är hon nöjd med det lilla 😀

Själva besöket gick jätte bra, Vi pratade om amning, hon visade olika inlägg man kan ha. Sen vart de lite prat om kolik.
Var så mysigt att få lyssna på lillhjärtat igen <3 denna gång låg slagen på 155 och SF måttet hade inte ändrats nått sen förra gången, dvs 27. Men tydligen så var de normalt. Men iaf så fick vi en tid för ett Tillväxt ultraljud imorgon Kl 14:45. Så vi vet hur stor krabaten är.
Barnmorskan klämde på magen sa att bebis låg hem huvudet ner, Jonas fick känna han också. Fick föresten ställa mig på vågen idag 😀 hade bara gått upp 8 kilo.

Ikväll drar föräldraträffarna i gång. Idag ska vi få information om graviditetens senare del och se en film om livet som nybliven förälder. Spännande!!!

Nu ska jag ta och göra en tidig lunch, blir blodpudding 🙂 måste ju försöka öka mitt järnvärde :O
Jonas var iaf duktig och var på apoteket förra veckan och inhandlade järntabletter, Tack älskling!! och när vi öppnade förpackningen så är en tablett lika stor som mitt halva lillfinger!!!! Kommer aldrig att lyckas svälja ner den. Men svärfar sa att jag istället kan prova äta järnrik mat. Så det kör vi med nu.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.