Barnkammarboken

Har nyss kommit hem, och just ätit middag. Vi har varit på vår föräldra träff. Denna gång handlade de om amning. Och måste erkänna att jag just nu känner lite rädsla inför ” alla problem ” som kan uppstå. Men nu när vi var på föreläsningen så ändrade både jag och Jonas lite uppfattning. Men hoppas verkligen det fungerar för oss och att amningen kommer igång.

Vart så jag är hemma från jobbet idag och imorgon, måste kurera min förkylning. och hoppas på en bättre natt i natt. Nu inatt så har jag hittat en bok som jag inte har läst som jag ska börja med ifall jag inte kan sova.

Igår var jag ute på adlibris och kollade på lite böcker, och hamnade självklart inne på barnböckerna. Hittade då Barnkammarboken som finns i massor av olika varianter. Så jag och älskling fastnade för dessa och kom på att vi ska ge bebis en varje jul och en i födelsedags present.
Och vi har redan hittat den perfekta för denna jul 🙂 Min egna Barnkammarbok blir de.

Kroppen känns allt mer tung nu och behöver inte anstränga mig mycket för att få sammandragningar. Idag slog jag slag i saken och duschade Aurora, vilket hon inte uppskattade 😉 men det var nödvändigt för damen luktade inte gott. På fredag åker Sid på äventyr, han ska vara hos Jonas arbetskompis en vecka och hålla han sällskap i stugan, tror Sid kommer uppskatta de. Men det kommer bli så tomt hemma.

Imorgon byter jag vecka, oj vad tiden går fort V.35 redan!!!

Min egna barnkammarbok

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.