Sid

Igår var jag ledig, och efter lunch så tog jag dvärgen ( Sid ) med mig och gick till Jonas farmor för att hälsa på och för att hjälpa henne att ta bort all fallfrukt som låg på backen.
Hon var överlycklig över att Sid fick följa med, och hon började genast att leta fram något ätbart till lilleman. OCh det var ingen liten mängd han fick, leverpastej och massa falukorv, brukar aldrig ge våra hundar matrester och Sid är defenetivt inte van, och säga till farmor att nu är de bra, det örat lyssnar hon inte på. Så det hela slutade med att Sid spydde. OCh hela natten har han behövt gå ut och kissa. Så min sömn har varit minimal.
Imorse när jag vaknade så fick han gå ut och vara ute 1 timma på gården tills jag skulle fara in mot stan för att träffa älskling och käka lunch innan jag skulle börja att jobba.
Som tur var vart de en kort arbetsdag, kom hem vid halv 4 och då hade Sid bajsar världens diarré hög, och dessutom halva han var full i bajs, så det var bara att börja storstäda och sätta han i duschen och senare föna killen torr. Stängde grinden till ” hund delen ” i huset och lät han vara där. OCh det gick inte många minuter förens han hade gjort inne igen, jaha bara att börja om. Efter jag var klar för andra gången så fick han gå ut i hundgården, Så där sitter han nu och surar. Det spöregnar ute så tur att vi har tak på hundgården ocg ett hus som han kan gå in i, var smart och stängde igen så han inte han komma in igen.

Fick då ett jätte ryck här hemma och har nu tok städat båda toaletterna, och knäskurade golven. Så nu är de fint här hemma 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.