Lördag

Har sovit riktigt dåligt inatt. Har haft kramp i vaderna. Det gör så ont. Men ska inte klaga för jag har inte mått illa eller så så är glad att min graviditet är så ” snäll ”
Jobbade ju kväll igår, kom hem runt halv 12. Så det vart inte mycket gjort när jag kom hem. både jag och Jonas somnade i soffan.
Natten till igår just när vi hade gått och lagt oss, så mullrade de som till och huset skakade. Så Jonas flög upp för att kolla va de var. Jag trodde att det var nån lastbil som hade kört i i nått hus eller så. Men läste i norran i går att det var ett jordskalv. Men ett litet sådant.

Idag är det lite risigt väder, har just startat en brasa i kaminen. Sen blir de att ta tag i tvätten. Är på tiden. Har hur mycket tvätt som helst. Annars ta vi dagen som den kommer. Ska försöka hinna baka en äppelkaka också.

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera