Go morgon

Vaknade tidigt imorse :S vårt inbrottslarm ( Aurora ) satte igång. Grannen for till jobbet. OCh hon tycket inte att det är ok att folk kommer hem till dom vi halv 6 på morgonen. Låg och försökte somna om tills jag råkade röra jonas, han kokhet. Bara upp hämta lite att dricka och 2 alvedon och väcka han. Så han e hemma från jobbet idag.
Börjar halv 3 idag, så det är skönt att börja veckan så 🙂

För nån vecka sen fick jag av svärmor ett gäng med omogna tomater, som ska ligga och mogna. och nu börjar dom bli röda 🙂

Tomaterna

Bebis har börjat sparka på kissblåsan och på andra ställen där inne vilket inte så så skönt. imorgon går vi in i vecka 31 och 9 veckor kvar till Bf. Både jag och Jonas längtar massor efter bebis. Nästa måndag har vi första föräldraträffen 🙂 spännande!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.