Fredag kväll

Har nyss kommit hem från jobbet. Hade huset fullt av killar när jag kom hem 🙂 och alla sitter och spelar bf 3. Dom var iaf gulliga och kompenserade det hela med att köpa mig en stor godis påse 🙂 gulliga!! Så jag sitter här i köket och surfar och har en rottis vid min sida som just nu är väldigt sugen på godis 🙂
Sid han är ute på äventyr i Strömfors, hos Jonas chef.

Pratade just med Sandra <3 hon är äntligen hemma i Skellefteå igen 🙂 så imorgon ska vi träffas. Ska bli så kul att träffas igen, Har verkligen saknat hon.
Hon har köpt en ny hår färg till mig <3 Längtar tills hon sätter ” klorna ” i håret 😉

Idag skulle jag ringa försäkringskassan, Efter typ 5 samtal och varenda en så bröts de mitt i samtalet så bröt jag ihop. Ringde till Jonas och grät och var jätte arg för att det inte gick att ringa. Fick fara tidigare hemifrån så jag skulle hinna förbi Jeloin och ringa därifrån. Så nu är rätt papper på väg hem till mig.

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, natti natti

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera