En ny arbetsvecka

Måndag igen, tycker tiden går så fort, nu är de bara 84 dagar kvar till bf. Hjälp!!

Igår var vi inne på Barnens Hus och kollade, och kollade på skötväskor. Vi hittade faktiskt en som vi båda gillade. Det vart en Ryco Delux Messenger. En mycket rymlig väska med många fack 😀 Så vi hämtar ut den den 21/9.

Ryco Delux Messenger

massa bra fack

Kollade även lite sängkläder till spjälsängen och spjälskydd. Hittade ett med svarta medaljonger som jag vart kär i. Jonas vill helst ha Spöket Laban eller Pingu :/ inte till min stora förtjusning.

Så snyggt

Börjar halv 3 Idag, ska fara så jag hinner in på stan och köpa vit färg vi har nu ett gäng saker som ska målas 😀 och hoppas kunna börja på de ikväll när jag kommer hem. Jonas tor att jag ska köpa så det räcker till hans sak som han ” fyndade ” igår. Den då tror han fel 😛 Den grejjen kommer inte in 😉 Han få ha den i garaget 😉 haha nu är jag elak mot dig älskling.

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “En ny arbetsvecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.