Update!!!

Det vore på tiden, eller hur ??? Så ni som undrar vi lever iaf!!! 😉 Det har hänt lite grann sen jag skrev. Vi har hunnit vara på Milly´s Dop och Jonas blev även fadder. Samma Dag som Milly döptes så flyttade Musse ( hästen ) eftersom vi ska ha barn och man inte vet hur det kommer att se ut då. Och vill inte rida nu, och riskera att ramla av. Då då fattade vi detta tåkiga beslut. Men han flyttade inte så långt 🙂 till Jörn.  Petra har han de bra ???

Förra veckan fick jag höra att ett företag i stan sökte personal. Så på skojj skrev jag ihop ett cv, eller jag och jag, Jonas fixade ihop de 😀 vilken underbar man jag har. Så en timme senare skickade jag iväg de. Efter två dagar hörde dom av sig och jag fick komma och jobba 😀 ett riktigt roligt jobb:) igår och idag  började jag kl 05:00. så de är en omställning att kliva upp 03:30 🙂

Isöndags var vi i Umeå på Nolia. Otroligt mycket folk. Var nästan lite jobbigt. Hittade iaf en barnvagn som vi ska kolla in närmare på. Fick ett  såkallat ” Mässpris ”  och 3000 kr billigare än om vi skulle handla den tex i en barnaffär här i stan. Och det är av samma märke som vi vill ha så det var ju super.

Nu blir de kvälls fika, och sen film. Sen sängen!!!

Sandra tycker du ska komma hem, saknar dig ju 🙁 kram

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Update!!!

  1. Saknar dig med Sandra!! <3 och det var minsann på tiden att du uppdaterade 😉 trodde nästan att jag tappat bort dig 🙁 Kramar!

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.