Bloggen

Tyvärr så har b99 varit nere ett tag, pga uppdateringar. Men nu är den uppe igen 😀

Har varit en rätt lugn helg. Fredagen var jag och Jonas på matfesten med svärfar. Mycket trevligt. Träffade även min pappa, han hade blivit avtackad av sitt jobb.
Vart en sen fredag, vi kom hem kl 3 på natten.
Lördagen hade vi besök av svärmor 🙂 som hjälpte oss med diverse saker, tack för hjälpen!! Sen kom Jonas syster och svärfar hit på middag. Sen vart de film i soffan. Thor såg vi men som vanligt så somnade jag i soffan :/
Idag Söndag har varit en riktig slappar dag. Vi tog en rejäl sovmorgon. vi vaknad första gången vi 10 och slog i gång en film i sovrummet och somnade om och sov till kl 13 🙂 Sen kl 4 var vi bjudna på hemma gjord palt hos svärfar. Åh så gott. Paltkoma hade vi sen 😉

Börjar känna lite stress nu inför barnet, känns som att vi får ingenting gjort. Vi måste fixa en spjälsäng och en vagn. OCh kläder förstås. Idag så köpte vi en Lilla spöket laban fleece overall i svart som h*n kan ha i vinter. Så en sak att bocka av från inköpslistan iaf.

Imorgon är de Måndag och en ny arbetsvecka. Börjar inte förens på eftermiddagen, så det ska bli skönt med lite sovmorgon.

Nu blir de ut på pinkrunda med hundarna.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.