Efterfest till 7:30

Jaha då har jag blivit ett år äldre. Hade en underbar födelsedag, fick super fina presenter. En jätte jättefin duk av svärmor bla. Tack för den!!!

På kvällen  var de dags för byafest 🙂 Fick över till grannarna på ” förfest ” killarna spelade nått fotbollsspel i källarn. Och mycket snapsande blev de. Lite för mycket för vissa 😉 Runt 23 tiden skulle Jessica gå hem för att kolla till barnen och tyckte det tog ett jäkla tag så blev lite orolig att det hade hänt henne nått, så gick dit. Och möttes av en Jessica som låg över toalettstolen. Behöver jag nämna nått mer ?? iaf har jag aldrig sett Jesscia i det skicket. Så stannade hos henne tills hennes sambo kom hem.

Sen fick jag till festen ute vid gamla konsum, och sökte efter Jonas. Hittade han till slut, och bestämde oss för att gå hem. Och helt poff så var efterfesten hemma hos oss?? dom sista  gick halv 8 imorse ?? och jag höll mig vaken hela tiden. Men är riktigt trött idag.

Kl 15 så skulle vi till mina föräldrar på middag och fira min födelsedag. Fick jättefina pressenter, en shopping dag med min mor och far som dom betalar 🙂 Och sen visade mamma var dom hade köpt till lilla pyret 🙂 jättefina kläder. både jag och Jonas gillade alla kläder. Lägger upp bilder på de imorgon.

Imorgon ( måndag ) firar jag och jonas 2 årig bröllopsdag <3 vilket ska firas stort 😀

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera