Trött

Efter en händelse rik dag är jag jätte trött och ska strax hoppa i säng.

Började dagen med att ligga och sola, våran barnmorska sa att jag kommer att ha jättelätt att bli brun nu eftersom att jag är gravid. Och behövde inte ligga ut nå länge fören jag hade fått färg.  Gjorde en upptäckt i morse att jag har fått en såkallad pojkrand på magen 🙂 så våra teorier om att det är en liten son där inne kanske stämmer 😉

På eftermiddagen så for vi upp till Kusmarksliden och hälsade på svärfar och shophia, och hon hade gjort en jättegod potatisallad och kyckling till. Super gott. Sen fick vi över till Jonas farbror där han hade besök av hans dotter och familj. Så vi fastnade där ett tag. Bestämde att dom skulle komma till oss och grilla till middag. Så vi skyndade oss hem for till Kåge och handlade. Sen hem gick över till Jessica och Rikard och dom var just på väg in på Akuten med yngsta barnet, hon hade under dagen blivit magsjuk och var helt utmattad och helt spak. Så Arvid deras äldsta barn 3år fick vara hos oss undertiden mamma & pappa var inne på sjukan. Hade på känn att det skulle ta långtid. Så han åt middag med oss och sköte sig riktigt bra. Vid 20 tiden for jag hem och la Arvid och läste en saga och han somnade och jag passade på och plocka undan hos dom medan jag väntade på att Jessica skulle komma hem. Kl22 rullade bilen in på uppfarten. Så satt jag och Jessica och pratade och åt lite godis. Lo vaknade en gång och var riktigt törstig. Trodde hon skulle dricka ihjäl sig. Och hon fick behålla vätskan iaf.

Och nu har jag nyss kommit hem och ska strax gå och sova. Är riktigt trött!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.