Midsommar

Vilken underbar helg vi haft. På midsommar afton ringde väckarklockan tidigt halv 7, bara att stiga upp och sätta igång med sid’s päls ( även han måste ju vara midsommar fin 🙂 ) kl 9 var de samling i församlingshemmet för oss som har häst i byn. Gjorde de sista klart inför midsommar firandet här i byn. 11 när de började var vi tvungna att dra för att vara hemma då Patrik och Gunilla skulle komma och hämta Sid som skulle följa med till stugan. Sen synda oss att fara till svärmor och boe till stugan i bjässviken där midsommar lunch bjöds :).
Hemmavar vi runt 17 tiden städade lite här hemma sen drog bi i väg till Patrik och Gunilla och hade en trevlig kväll hos dom. Runt 23 for vi in till stan för att möta upp per och Adde för att äta lite nattmat. Sen skjussade vi hem dessa och stannade en stund för att titta se lite av bondgården per och hans bror har. Har nog aldrig varit på en bondgård som har varit så väl städad. Alla maskiner var kliniskt rena. Sen gick jag ju träffa alla mysiga kalvar så klart <3

Midsommar dagen började med att vi fick besök av Linda och Josef. Sen klippte Jonas våran och Rikards gräsmatta medans jag rensade ogräs så nu har vi fint på gården 🙂

20110626-014615.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Midsommar

  1. Låter som en riktigt bra midsommar 🙂 Vad gör ni i veckan då? tänkte om ni ville hitta på något med mig och Glenn? 🙂 Kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera