Älskade unge

Har världens sötaste brorsdotter, hon frågade jag och Jonas vad vi helst vill ha – en tjej eller en kille. Vi visste inte riktigt vad vi skulle säga så jag kontrade med en mot fråga och frågade vad hon  ” vill ha ” och det var inget snack om vad svaret var – En tjej. För hennes Kusin Liam var så jobbig <3 Viken underbar kommentar. Vi höll inte på kunna hålla oss för skratt.

Iaf denna helg, vart inte riktigt som jag hade planerat. Var ju meningen jag och Sid skulle göra viltspårs prov idag. Men jag hoppade de i morse pga han har inte varit säg själv dom senate gångerna. Tror jag har fått för fort fram i hans träning när han visade tidigt att han var super duktig. Så nu lägger jag om träningen lite och hoppas på en bättring. Men när jag la spåret igår var han mycket bättre än när vi var i Burträsk och spårade.

I Lördags så hade vi storm här, trodde vårat ved hus skulle ge vika men icket. Istället for takpappen på redskapsboden. Men väckte jonas i paniken att vi måste ut och rädda lite saker på gården. har aldrig varit med om en sådan storm. lite obehagligt.

Idag så har större dagen spenderats i stallet hos musse. Red på legdan brevid han galopp tränade och han kändes jättefin <3 lagom tills jag var klar kom Jonas kusin med familj och deras dotter ville rida. Musse är hur snäll som helst, vilket tålamod han har. 2 barn turades om att rida.

Min bror och Cilla kom förbi med fickorna, så dom stannade och åt grillat hos oss <3 tjejerna hade vattenkrig. tur att det finns torktummlare. Sen när kläderna var blöta så vart de att springa omkring naken. Men det funkade de med. Men kul hade dom.

Ikväll fick jag ett ryck och gick ut och städade bilen, behövdes verkligen. Så nu är forden fin igen. Undertiden så jobbade älsklingen med en ny webshop. Den kommer bli grym. Kl 21 var de dax för Big Brother final 🙂 så vi bänkade oss och såg den och helt klart rätt person vann.

Go natt på er

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.