Morsdag

Har inte haft ork att uppdatera dom senaste dagarna, har jobbar dubbelt så det har blivit väldigt sena kvällar och tidiga mornar.

Fredags kvällen var de jobb. Gick rätt bra. Fick sälja jätte mycket i baren, företaget hade fri bar så det dracks massor. Jobbigt när män i 50 år åldern inte han behärska sig. Så till slut var jag tvungen stänga baren. Nu fick dom bara ta alkohol fritt alternativ.
Men kvällen rullade på bra med nästan fullsatt restaurang.
Vi slutade vid 01 tiden gud så skönt!!! Hade så ont i benen. Älsklingen skulle ju komma och hämta 🙂 Jessica och hennes arbetskompis hade varit på krogen så dom skulle åka med oss hem. Var snäll skjusade hem en arbetskompis till Byske. När vi kommer till Solbacken så ser vi fullt på drag av blinkande blåljus. Jaha en olycka, vart stående i 1 timma i väntan på att dom skulle öppna vägen igen. Som tur var de ingen döds olycka men prylar över hela vägen. Så dom anhöriga var där och plockade ihop alla saker.

Vi var väl hemma runt halv 3. ställde väckaren på halv 8, hade ju utsläpp på hästarna. Sen hem byta kläder och hämtade Sid sen for vi tillbaka till stallet för vi skulle sätta upp sommarhagen.
Alla hade med sig sina hundar så det var 4st totalt. Sid var minst 🙂 Men kul hade han. Är riktigt stolt över han, han kommer klockrent på inkallning fast han har fullt upp med bus. Som ett skott kommer han <3 Alla vart imponerade över hans inkallning. Så då vart jag riktigt stolt över han. Sen så älskar han alla människor. Han följer glatt med men sen måste han ju kolla om matte är kvar 🙂
4 timmar senare var vi klara med hagarna, hade ju tänkt släppa dom samma dag med det regnade ju så vi var rädda för skador så det får vänta då det är bättre väder.

Söndag, och Mordag. Var till våra mammor och gav blommor. Min mamma fick också en ljus lyckta där det stod Mormor som var super fin. Mamma tror att det är en liten tjej i magen. Och tycker det är en Lia, för det skulle passa så bra till Li och Liam 🙂 mina andra brorsbarn. Men om det nu är en tjej ska hon då inte heta Lia iaf.

Kan ju säga att man inte ska tjafsa med en gravid Sandra, vart så arg i fredags på en arbetskompis. Tur att jag kunde sansa mig. Hade kunnat slita hon i stycken. Men gjorde de inte 😉 som tur var.
Men iaf hon är 40 + och uppträder som en 18 åring på ett väldigt omoget sätt. Blir så irriterad bara jag tänker på de. Men som tur är så kommer hon inte att jobba med mig.

20110529-101801.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Morsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.