Ridning ikväll

Ikväll drog vi till stallet efter vi hade ätit middag. Hade ju längtat efter att rida. Han har stått nu, red han bara en gång förra veckan. Så Musse-man var rätt pigg ikväll. När vi gick mot ridbanan så möter vi en bil just när vi ska passera bron, men bilisten var snäll och stannade så vi fick gå över, och det tackar vi för. För de hör inte till vanligheterna att bilisterna i kusmark tar hänsyn till ryttare längs vägen. Sen stötte vi på nästa ” problem ” på vägen vi ska rida in på står det en traktor, en cykel och vedkap i gång. SÅ Jonas fick lov att leda Musse men det var lite spännande tyckte han. Men han skötte sig fint.
Väl på banan var han pigg som tusan, Så fick rida han länge innan han gick bra. Och på slutet vart de lite galopp. Hade hoppats att inhängnaden skulle vara hel, så vi imorgon skulle kunna köra lite frihets dressyr. Ska kika på om det går att göra nån temporär lösning för att få ihop tråden.

Fick ett sms av Ingrid ikväll, nu har hon fixat vaccin till syskonen bus så på Söndag blir dom vaccinernade. Hon ögonlyste Lia idag och Gertrud tycket det såg jättebra ut, så det bådar ju gott inför lysningen på Sid 🙂
På måndag ska vi göra en roadtripp jag och Ingrid till Vilhelmina, och titta på en häst till Ingrid. Så hoppas resan blir av. Ska bli så roligt!!!

Imorgon är de halvdag som gäller 🙂 tjohooo

/ Sandra, som ska strax ta en dusch

Gilla(0)Ogilla(0)

6 thoughts on “Ridning ikväll

  1. Allt låter bra men en fråga varför ögonlysa så tidigt ? sjukdomar brukar inte visa sig före 1 års ålder 😉 men givetvis är jag glad att ni gör det 🙂 ha nu en underbar påsk

    Gilla(0)Ogilla(0)
  2. Hej igen !
    Nu blir jag nyfiken vaccination på söndag, är det rabies ? för annars e det ju inte dax fören om två månader 😉 eller har det kommit något nytt på marknaden ?
    Kramar från oss

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.