Lite träning

När jag kom hem idag så tog jag ut hundarna och skulle träna lite. Började med Sid och körde slalom ingångar, tror han står mer med 2 ben än med 4 på backen 😉 men Kul det tycker han att det är. Gick sedan över till lite lydnads träning. Och körde rena kontakt övningar. tog några steg framåt. och tränade position, vilket han har lite svårt med att hålla. Min älskade stjärna är duktig och lyhörd och tycker allt jag hittar på är så roligt. Så det är riktigt kul att träna. Ska hämta hem dom övriga hinderna och tunnlarna nu under ledigheten, så ska jag prova vad han tycker om tunnel och den platta. Han provade ju när han vara var 3,5 månad och då var de inga problem. Så det går nog bra denna gång också. Ska se om Jonas kan filma lite när vi kör. Så får du se oss Live Camilla 🙂

/ Sandra, som är trött ikväll

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera