True Gritt

Har just varit i stallet och släppt ut hästarna, sista dagen idag nu är jag ledig i 2 veckor från in och utsläpp. Idag kl 13 så ska Jonas plågas 😉 han ska nämligen göra en till tatuering. Helt onödigt enligt mig. Men det är ju hans kropp 😛
Igår var ju Oskar hos oss. Och när han skulle tillbaka till sin morfar så skulle Jonas skjussa tillbaka honom på skotern eftersom han älskar att åka skoter. Men dom hann inte långt innan Jonas hade kört fast. Medans dom var borta så skulle jag hinna göra mig klar inför kvällens bio besök. Jag hann bara tvätta håret och sminka halva mig, så ringer Jonas och vill ha hämtning 🙂 var bara att dra iväg.

Jessica och Rikard åkte med oss träffade upp Rasem och Linda på stan. Vi gick till Allstars och tog oss ett glas, förutom vi chafförer. Måste ju vara noobar till servitriser/ servitörer som jobbar där. Dom visste ju inte ens hur man bär tallrikar eller plockar glas, såg bara töntigt ut.

Vi såg iaf filmen True Gritt, en western film. Den var hur bra som helst. Se den om ni gillar western.

Fjortonåriga Mattie Ross far har blivit skjuten till döds av ynkryggen Tom Chaney och hon är fast besluten att se till att rättvisa skipasoch att mördaren får vad han förtjänar. Hon tar hjälp av en skjutglad, försupen U.S. Marshal, Rooster Cogburn, och de ger sig iväg – mot hans protester – för att få tag på Chaney. För att kunna hämnas sin far måste hon förfölja brottslingen in på Indianernas territorium och dessutom hitta honom fort, innan en TexasRanger vid namn LaBoeuf fångar honom först och för honom till Texas för att stå till svars för mordet på en annan man.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.