Trött

Har sovit typ 3 timmar om ens de inatt. Kom hem runt 22 tiden igår, och då satte jag i gång och göra finputsen och fixa benen på Sid ;), inte mina egna :P. Klar vid 01 tiden och innan alla hade ätit kvällsfika och osv osv, så rusade klockan iväg.
En kompis ringde och hade världens magsmärta, han hade så ont så han knappt kunde prata. Så Jonas satte sig i bilen för att fara och kolla hur de va, Så det hela slutade med akuten och inlagd på IVA, och dom vet inte till 100% vad det beror på. MEn nära tillhands är ju bildtarmen. Jonas kom just hem ( 07,15 ).
Strax ska jag ställa Sid i Duschen och blöta hans benhår och sen föna de.

Måste bara tacka världens bästa Sandra<3 för den otroligt fina träningbok jag fick. Den är tokfin, Jag älskar den <3 tack tack tack finaste du<3

Sid´s fina bok

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Trött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.