Tisdag

Har inte haft så mycket tid dom senaste dagarna att sitta vid datorn. Det är saker som ska göras hela tiden.
I söndags så skottade vi ( Läs Jonas ) fram grill platsen, så vi grillade hamburgare tillsammans med Rikard och Jessica som middag. Riktigt trevligt och Mysigt. Ska försöka lägga upp bilderna i kväll när jag kommer hem.
På kvällen var de ju Innebandy träning. Var en riktigt bra träning. Håll nollan i 2 matcher. Och nu funderar vi på att starta ett korpen lag istället. Och det gillas.

Igår Måndags hade älsklingen tagit ledigt, men han vart ändå tvungen att Jobba lite hemifrån, var lite pill på NL.
Så undertiden var jag i stallet, Jami skulle komma och sko Musse och Ceder. Känns riktigt bra att han nu är nyskodd. for och hämtade ut mina packet som hade kommit, beställde ett nytt utställningskoppel till Sid, ett för dvärgschnauzer, ett bra köp. Sen gjorde vi ett ryck i ” trimrummet ” satte upp bra belysning och tog bort lite kartonger. Men vi har lite mer pill kvar. Var ju hockey också igår, och SAIK kviterade till 2-2 i matcher. Nu håller vi tummarna att det blir vinst imorgon.
Gjorde ett ryck och satte upp lack hyllorna i sovrummet och en vägglampan.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.