Nattens Hjältar

Kl 06.45 rullade bilen in på Reinholdsvägen imorse. Och då hade Jag och Jonas varit vakna i 24 timmar. Helt galet.
Vilken natt, det har varit. Bara strul med viruset. Och kl 7 var allting tvunget att fungera. Nattens hjältar var Jeloin, helt klart. Det andra företaget, dom drog vid 2 i natt och GAV UPP!!! HALLÅ gör man så. Så Jonas ringde och väckte sin chef, som kom och assisterade. Och deras haxningar gjorde att allt fungerade kl 7. Sen att jag och Jonas satte igång ett larm i natt på ” rostfria ” gjorde att man vart pigg och vaken. Var tvungen att ringa och väcka upp Håkan, som förklarade hur vi stängde av.
Det andra företaget vill så gärna ha all servis på NL själv. Och hur kan dom då dra kl 2 inatt och inte bry sig. Och dom vill absolut inte ta nått som helst ansvar. Om jag har fått rätta bilden av dessa snubbar så kommer dom säkert att skylla allt på Jeloin.
Men gjejjen att VD:n på NL ville att Jonas skulle vara där och övervaka så allt gick som det skulle. Och tänk om Jonas inte hade varit där, vad hade dom gjort då??!!! lämnat skiten eller. Tror knapast att dom hade fixat de iaf.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.