Mitt rum

Började igår med att stöda och få till i rummet bakom garaget, bära upp på vindan och rensa. Har tänkt använda de som trimrum. Och där jag kan ha alla hund prylar, Så jag har dom på ett ställe. Enklare att hitta dessutom. Så tanken är väl att fortsätta med samma sak idag.
Idag surfade jag in på Haromi.se och såg ett nytt utställning koppel Sid ska få. Perfekt med ett nytt till hans officiella debut i Överkalix i maj och helgen efter ställs han i Piteå.
Men först så så har vi 2 inoffare, 26/3 här i Kusmark och den 10/4 i Piteå.

Igår så började jag träna stå träning med Aurora, kollade det var 3 år sedan Aurora ställdes så minnet måste friskas upp. Men har börja visa henne på ett annat sätt än tidigare. förut så stod jag brevid henne, nu sitter jag ner. Och det är för att och ser så liten ut om jag står. Och Aurora tycker det är lite konstigt. Men vet nu varför det var så längesedan hon ställdes 😉 Hon tycker inte de är så himlans kul..Men det ska det nog bli ändring på.

Nu blir de en promenad med hundarna medan solen tittar fram..

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera