Ikväll

har jag en bak kväll, satte en bulldeg och undertiden den jäste så svängde jag ihop en sockerkaka och gick över med den till våra underbara grannar Jessica & Rikard som alltid ställer upp <3 Ringde till Jessica runt halv 5 och hörde om hon kunde stanna till på Apoteket och köpa allergi tabletter på vägen hem. Men hon hade hunnit till Ersmark, gullig som hon är så vände hon<3 Jonas han har fått någon form av allergisk chock. utslag och svullen i ansiktet och utslag på kroppen och jätte ont i ena halsmandeln. Jonas chef skrämde mig lite idag, sa att Jonas kanske blir medvetslös i sömnen och att jag inte märker de, Så vi ringde till vårdcentralen och fick en tid i morgon
( läs torsdag )

Nu ska jag ta tag i mina bullar som är på jäsning för andra gången.

/ Sandra, som är mitt i bullbaket

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.