Hälsat på ”farmor ”

Kunde ha fått en bättre start på dagen, inte många gånger jag gör illa mig, men idag gjorde jag de. Så pass att älsklingen nästan var tvungen att komma hem. Men när gråten hade lagt sig så kunde jag torka tårarna och försäkrade han om att han inte behövde komma.
Vilade och slö tittade på en serie i sängen. Sen runt 12 tiden gick jag till ” farmor ” ( jonas farmor ) och hälsade på. Tog med mig Sid, och det var ett kärt möte mellan dom två <3. Fick nybakta bullar och massa annat gott fika. Och Sid med för den delen. Han fick hundgodis hela tiden och när vi skulle hem, så fick han mer så han skulle orka gå hem <3 och hon bor max 100 m från oss 🙂 hon är så söt.
Vi hade så mysigt, så nu är jag uppdaterad om alla här i byn 😉 Sid mådde gott, han satt i köks soffan och tittade ut och gjorde oss uppmärksamma så fort nån gick förbi <3

Sid får godis av " farmor "

/ Sandra, som har magen full av bullar

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.