Korvgrillning

Ikväll har vi varit hos Jonas farbror och haft korvgrillning i mörkret. Hans barnbarn från Stockholm här uppe i Norrland på sportlov. Det var riktigt mysigt. Synd bara det var så kallt, vart inte så länge.

Vid 8 tiden for vi hem och till stallet och tog in hästarna. Tidigare idag var tog jag med mig Sid till stallet. Han fick prova vara på Musses rygg. Och tror han tyckte det var lite kul. Ni kan ju se bilden i tidigare inlägget. Vart ett rid pass idag. Han var stark och pigg 🙂 Hade tagit med mig ett täcket som sid satt på.

Imorgon blir de att fara till Bureå, träna hund står på schemat. Blir Sid som får följa han behöver träningen mer. Så ska lägga upp träningen ikväll, vilka grejer som jag ska fokusera på. Då blir träningen bäst. Ska föröka klämma in ett ridpass också, hoppas jag hinner. Det är ju AIK match också och då kommer det ju främmande hit. Sandra följer med efter träningen vi ska ljusa upp mitt hår mer, med mera slingor 🙂

En liten Sid, 4.5 månad

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.