Idag kommer Lia hit

Äntligen är det söndag, ska bli spännande att få besök av Sidsson’s syster. Så Kl 13 kommer dom. Hoppas bara det inte så så kallt,nu när jag vaknade så var de 25 –

Vart en lugn lördag igår, eftersom Jonas var lite sliten från Fredagens fest. Då vi hade Rikard & Jens här på kvällen. Killarna skulle bara dricka lite wiskey. sen det slutade med Att rikard Själv drack upp nästan en 7 wiskey och Jonas gick i sig 1,5 flaska doolis 5 st cider. Så dom var as fulla. Så jens var snäll och följde Rikard hem, han hade nog hamnat i snödrivan annars. Fick höra att han vaknade 5 på morgonen av att han låg i sängen och kräktes. Skulle tro att hans sambo inte var så glad. Men det ända som var bra att ” festen ” slutade runt 23 😉

Igår kväll så hade vi middags gäster, Mycket trevligt. Sandra Som har Tyra var här, Hade lovat att hjälpa henne med Tyra. Så vart en kort träning och sen så trimmade jag,. Och hur mycket hår som helst. nu ser hon ut som en hund igen :). Nu på torsdag bestämde vi att vi ska följas till Bureå och Träna hund. Hundklubben där har fått tag i en innomhus lokal 🙂 Riktigt kul ska det bli.
På kvällen så vart de Melodifestivalen och det var rätt låtar som fick vidare till finalen.

Nu ska jag ta och äta min frukost som består av en Smootie och en Kiwi

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.