Helgen som va

Har inte haft tid att sitta vid datorn nått nu dom senaste dagarna.
I fredags vart de en oplanderad fest henna hos oss som typ spårade ur. Men lite snefylla för vissa. En tjej låg naken och sydde i ner i golv syfonen i duschen, en annan kille låg och bad till toalett guden. När allt lugnade sig så gick jag och la mig i hopp om att få lite sömn. Men blev väckt av lill-jonas runt fyra tiden, av att han hade en liten snefylla han med. Han var rädd över att han mådde så dålig. Han kunde inte kräkas. Placerade han på toa med en tillbringare med vatten och försökte tvinga i han vätska. Men gick inte, han ville in på lassa och bli magpumpad. Tillslut vart jag less och gick och drog upp JOnas från sin skönhetssömn för att se om han lyckades bättre än jag. Det gjorde han. Han proppade i Lill-jonas salta bilar och en heldel vatten. Så kl halv 6 kunde vi alla gå och sova.
Klockan halv 10 var jag pigg, plockade bort oredan och gick sen tillbaka till sängen för att se en film till Sandra skulle ringa och jag skulle fara till stan och hämta upp henne. För jag skulle nämligen byta hårfärg 🙂 Runt lunch drog jag och hämtade upp henne och Petra. Stannade till på solbacken och snabb gjorde lite ärenden sen iväg mot Kusmark.
Och 4 timmar senare så var jag klar. Tack snälla Sandra för att du fixade mitt hår 🙂 När jag var klar så var de min tur att göra slingor på Sandra :O lite spännade var de att göra på en frisör, tänk om jag skulle misslyckas. men sandra hade tålamod med mig 🙂 Så tillslut hade hon fått slingor i sitt hår.
När hon var klar så drog jag till stallet och fixade med musse och dog in dom övriga hästarna så fick jag ett Mms av Jonas där han har håret fullt av blekmedel * Haha * han ville bleka håret och snäll som sandra är så var de inga problem, Jonas har alltid villat ha vitthår. Så efter 2 blekningar så var håret nästan vitt. Nu var de bara att handla schampoo som tar bort det gula i håret. Men eftersom kl var så sent på Lördagskvällen hade alla affärer stängt så blev det ett fall för nästa dag. Kvällen slutade med Melodifestivalen och sen gick vi ut och käkade alla vi 3. Tack Sandra För en otroligt rolig dag och kväll desamma till Dig Petra.

Söndag var jag duktig fick ett ryck och gick ut och städade bilen, och det behövdes. Sen for vi till Ica och jonas fick sitt silver schampoo och han köpte typ upp hela lagret dom hade. Han köpte 3st olika märken. haha.
När vi kom hem så ville Jonas sätta i schampoot direkt så det var bara att hjälpa han. Och Sandra sa MAX 3 min. Så jonas frågade mig när han hade skjölt ur om det fortfarande var lite gulaktigt, Men sa att det är svårt att se när det är blött. Han nöjde sig inte med svaret. Tog flaska nummer 2 och schampoonerade in. Och där också man ska inte ha i de så länge. Men Jonas hade de säkert i 5 min. Och när han kom från duschen så det jag att håret skimrar i BLÅTT!!!!!!!! OMG blir lite smått arg för några minuter. Han slänger i väg ett sms till Sandra och undrar vad man gör när håret har blivit blått!!!!! Och Jonas tyckte att hon tog så länge på sig och svara, Och sa; hon håller nog på att skratta ihjäl sig. Men hon var och handla. Och jonas fick till svar att prova ta balsam och ha de i en stund. Och det hjälpte! Tack för de 🙂
PÅ kvällen var de innebandy för hela slanten 🙂 Gick mycket bättre denna gång. Tur att jag är lätt tränad.

Idag spenaderade jag förmiddagen på Jonas Jobb, hade lite ärenden att göra. Och Träffade Sandra 🙂 oj vad denna tjej kan få mig och skratta 🙂 Tack Sandra har alltid roligt med dig. Oj vad vi skrattade. Men tycker helt klart att du ska börja Weightpull med tyra 🙂

Här kommer lite bilder från helgen…

Utfodring av gäster

Sen lite singstar

Min nya hårfärg

Sandra Sjunger- Fångad av en stormvind

älsklingen i blekningen

Tyra går under sid

Bästa kompisar <3

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.