Det gick snabbt

Tidigare i veckan ( i måndags ) så beställde jag en ny laddare till digital kameran och hoppades att den skulle komma innan torsdag, Men älsklingen kommenterade ju typ att den skulle komma nästa vecka, gissar vad som ligger i brevlådan idag?? Jo den nya laddaren 🙂 Den kom i går, hämtade aldrig posten då. Det var snabb leverans 🙂

Har nyss kommit in från en promenad med Hundarna, kände i morse hur mycket energi båda två har. Hade tänkt gå en lite längre sväng, men efter 1 km så vet inte hundarna vilket ben dom ska stå på, speciellt Aurora, så det var bara att vända. Men det var bra för tränings värken att röra på sig. Igår var den mycket värre, och längtar nu tills nästa träning. Och då ska jag spika igen. Men de är ju inte kanske så troligt eftersom jag spelar med Herrar och spelet går så sjukt mycket snabbare än vad det för när tjejer spelar. Trodde inte att jag skulle vara så här bra som jag var eftersom det var ju ändå 6,5 år sen jag ” la hjälmen på hyllan ”

Kollade in när det skulle bli mildare ute och till helgen. Längtar efter en rid tur. Tror Musse kommer vara rätt pigg 🙂

Lägger in en låt, en kompis till oss som sjunger. Älskar just den här låten

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.