Vilken dag…

Sov lite förlänge imorse, vaknade runt 11 tiden, så det var bara hoppa upp och skynda sig och göra en brasa så det skulle bli lite varmare i huset. Och såg på temp mätaren ute att den stod på -20, inte så konstigt att det var kallt. Sen ut med hundarna ge dom mat ut igen, göra sig själv någorlunda anständig och sen iväg med Jonas till stan och sitta på hans jobb ett tag. Min plan var att fara in på Ådells och köpa lite tråd så jag kan fortsätta göra smycken. och upptäcker att dom har LUNCH STÄNGT och att dom stänger kl 17, vad ger de att ha en affär om man har såna öppet tider. Så jag snokade runt och såg at deras omsättning inte heller va den bästa, så ddå är de ju inte så konstigt heller.

For sen till Solbacken och handlade lite, köpte nya ljuslyktor till vardagsrummet, ni som känner mig vet att jag älskar ljuslyktor 🙂 sen bar de iväg hem och göra middag och vila maten en stund för att sen fara iväg till stallet.
Skulle ju rida idag med när det är – 20 så bangade jag och när inte jag är så kry heller, känns som febern smyger sig på. så pysslade jag om han lite. tyckte inte att han verkade loj eller nått sånt, utan han var normal i sitt sätt.
Men runt halv 10 ringer Linda ( hon som äger stallet ) och tycket vi skulle åka ner till och kolla till Musse, han ville inte äta sin Mussli. Och ni som känner lilleman rätt så tackar han aldrig nej till mat, så på med skoteroverellen och sätta sig i bilen och köra dit. Kollade allt möjligt på han och ser ju att han inte är sig själv, var orolig att det kunde vara kolik eller fång. Men inga tarmljud kom från magen. och benen var inte specielt varma, eller det var svårt att säga när ens händer är super kalla. Så temapade jag han och mycket riktigt så har killen feber, 40,6 så ringde då destriktarna och 50 samtal och 15 min senare så fick jag ta i hon. Fick inte så mycket hjälp, men avakta till imorgon och tempa varje dag, och håll kolla på dom andra hästarna. Han ska även ha extra täcke på sig.
Så imorgon ska jag dit tidigt som 17 och kolla hur det är med lillskrutten <3

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.