Fredag

Vilket underbart väder det är idag, solen skiner. Synd vara att hästen inte är frisk än. Hade varit helt underbart att fara ut i skogen. Ska ta ut hundarna istället på en rejäl sväng. Men ska först till stallet och kolla till musse.

Febern hade gått ner igår kväll, den var bara på 39,1 så det går åt rätt håll.
väntar på att Jonas ska komma hem så ska jag ta bilen och fara till stan, har några små saker som måste inhandlas. bl.a ett tvillingkoppel till hundarna, eller om jag kanske skulle göra ett själv. är ju inte så svårt. Fick ett smart tips av en tjej i går.

Det är betydligt lättare att lära valpen, stanna höger, vänster mm om man har ett tvilling koppel, med det förutsätter ju att den äldre hunden, i det är fallet, Aurora. kan dessa saker bra. Och det kan hon ju.

Sen ska jag bada Sid och göra en sista fin putsning på han för imorgon åker vi till Boden på utställning. Hoppas jag bara inte åker på fortkörnings böter denna gång också, för isåfall börjar hans utställningar kosta rätt mycke. Är tok nervös för imorgon, men som tur så brukar de försvinna just innan vi ska ut i ringen.

Ska ta och göra mig klar 🙂 ha en bra dag

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.