Dax att vända tillbaka dygnet?

…kanske, sist jag kollade på kl i går var kl 6:30. Var i stallet och släppte ut hästarna kl halv 6. Gjorde ett tappert försök igår vända dygnet, Ställde kl på halv 9 men märkte inte ens att jag hade slagit av den. Är riktigt drygt att fara förkyld nu, tur att det finns alvedon och nässprej, utan dessa saker skulle jag dö. Ofta när jag blir för kyld får jag också förkylnings astma vilket är otroligt jobbigt. Går jätte tungt att andas.. Men som tur är så är de inte så farlig denna gång.

Vi skulle ju egentligen vara i Göteborg på My Dog Men var tvungen ställa in den resan tyvärr 🙁 Men tur är att den finns ju kvar. Har Suttit och kollat in vilka utställningar det blir för Sid i år. OCh hoppas det blir lite mer inoffare i början på året så vi får lite träning.

Älsklingen började ikväll med att vara duktig och byta bänkskivor i köket, den första gick jättebra, men den andra där diskhon sitter vart ett de lite problem med, ho’n var fast limmad i bänken med laminat över så vi måste fara på Beijer imorgon och köpa en ny ho.

Kl 16 är vi bort bjudna till våra goda vänner på mat och spelkväll, ska bli väldigt trevligt.

Ska krypa ner nu till en film…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.