Åter till vardagen

Så skönt, att få lite rutin på vardagen igen. Men nu är de långt mellan dom röda dagarna 😉
Förkylningen börjar äntligen ge med sig, bara nästäppan kvar att brotas med.
Idag har hundarna fått en långpromenad, och det behövdes. Har inte varit så långa svängar tidigare. Och det uppskattades från både Aurora & Sid. Sid han är ju jätte lyhörd och söker mycket kontakt under promenaderna nu så det är jättebra mycket belöning. Och brukar vara duktig på inkallning och lyssna, så man glömmer ju faktisk bort att killen bara är 6 månader, och det fick ja erfara idag!!
Aurora & Sid luktar på nån fläck på plogkanten, och jag ser att det kommer en bil. Men tänkte att jag stannar och inte ropar på deras uppmärksamhet, för var rädd att han skulle springa ut på vägen som vi redan gick på. Och ser att Aurora hon börjar vara ” klar ” och kommer i 110 till mig och Sid han kommer efter, Shit tänkte jag bäst att fånga in honom och tänkte pocka upp han i farten. MEn just som när jag böjer mig ner så kastar han sig rakt ut mot bilen, och bilen missar Sid med Millimeter. Tur det gick ju bra. Och det brukar sällan vara trafik efter denna skogsväg så man lärde sig en läxa.

När jag lix var ut så gick vi vidare till stallet och hästen fick sig ett riktigt pass idag. Han har börjat bli lite rund om magen så nu är de mycket motion för matvraket =) det ända han gör på dagarna nu är att äta ur rundbalen i hagen.

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera