Onsdag

Har varit en ganska bra dag idag, ifrån satt vissa saker. några av er vet vad jag menar. Var ute på en mysig promenad med en vän vid lunch idag, det var riktigt mysigt. Synd bara att det regnade. Men det gick bra iaf, vi smälte inte, och det är väl kanske tur. Så det måste vi göra om igen.
Annars har dagen varit ganska lugn, gick förbi mitt extra jobb och hämtade mina skor, drack lite kaffe. Stannade en stund och pratade lite. Riktigt kul, skönt att ha någon att kunna snacka med och lätta på hjärtat ibland.

Sen så hade jag ju en jobb intervju imorse 🙂 den gick jättebra, måste ha gjort ett bra intryck iaf, för han ville att jag skulle komma och prov jobba. Tror jobbet skulle vara super kul, men kan inte se mig själv göra nått annat än att bära ut varma tallrikar 😛 och servera vin.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.