som ett brev..

…på posten så kom förkylningen, eller har bara ont i halsen och tätt i näsan, vilket är irriternade. så imorgon ska jag på apoteket. Vet att jag nu kommer bli beroende av denna nässprey. Sov riktigt dåligt i natt, och upp kl 6 för att hinna göra mig klar och rasta och ge hundarna mat. Men som tur så har jag ju älsklingen som hjälper mig

Var en riktig dålig dag på jobbet, hade lite lunch och Rotary dom var hela 13 st, skit dåligt. När jag kom hem så råkade jag klämma Sid i dörren, vart ingen skada men både hund och matte bölade. jag hann ringa till Jonas och skrämma upp han, så han var på väg hem nästan. Men det gick bra ingen skada på sid. Så det var skönt.

Ikväll har vi varit till Pappa och hälsat på, han är hundvakt åt hans jobbar kompis, och han ringde till mig 2 ggr i dag och tjatade om att vi skulle komma ner till Ursviken. tror han var lite nervös över att småhundarnas första möte med zacke. Och det gick jättebra, Zacke han var cool och ”kollade” av dom, sen brydde han sig inte. Så inget att oroa sig för. Och Sid fick också hälsa inga konstigheter, Saga som den mindre av dom heter, hon ville bara busa. sen så hittade hon goo platsen i mitt knä. där hon sen la sig till rätta och sov.

Sen så lyckades min pappa med bedriften att låsa in nycklarna till bilen i bilen som han fick låna av hans arbetskompis, och han hade alla grejjer i den åt sig själv och till hundarna i den dessutom. Så Jonas fick ringa David, så han kom och skickade in en luftkudde som tryckte upp en springa i dörren så han fick in en stålpinne så han kunde lirka upp nyckeln på stålpinnen så han kunde låsa upp bilen. Bra jobbat David!!!!! Sist när vi träffade han var när våran Bil hade satt igång sig själv utanför mitt jobb på Arken förra sommaren, så då fick hela 2 assistansbilar komma ut för att försöka få bort bilen, Men då slutade de med att dom tog typ bort dörren, och fick rikta om hela dörren.

Imorgon är jag ledig, så då ska jag kurera min förkylning, tvätta och städa. Sen måste jag nog försöka måla lite också. Ska försöka ta lite bilder också på hundarna med.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.