Sid

Nu är röstning klar och Sid vann med 11st röster mot Helmer 9st. Tack alla mina vänner för ni röstade.

Denna vecka har gått så fort, imorgon är de redan fredag, på lördag ska vi på namngivinings kalas för Lo. Och på söndag är det tänkt att vi ska fara på IKEA en sväng.
Tidigare i veckan var vi runt på alla möbelaffärer i stan och kollade efter nytt köksbord. Och vi hittade ett på Svenska Hem. Som vi köpte. Vart dyrare än vi hade tänkt, men så värt. så den 1/12 kommer de.
Ville ha 8 stolar med vart lite snål då stolarna kostade 2200 kr styck så det blev bara 6 st till en början.
Ska lägga upp en bild så ni får se.

Annars så har jonas operera ut en visdomstand, roten var ända ner i käkbenet. Han var riktigt borta där ett tag 😉 sa massor av roliga saker. Eftersom Jonas han fobi för sprutor så fick han en vätska att dricka och lugnade medel, och han märkte aldrig att han fick 5 bedövnings sprutor i munnen. Han har bara ett svart minnes lucka.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.