Måndag

Denna helg har gått så fort, igår hade vi en städ dag här hemma, Och körde lite grejjer till Kusmark. börjar förbereda lite inför flytten. I veckan hoppas jag att lägenheten kommer ut. och Hoppas den far fort.

Idag har jag varit duktig 🙂 fixat lite här hemma och gjorde en riktigt god lunch åt Jonas. gjorde engen marinad och marinerade kyckling och värmde Potatisgratängen som vart äver från helgen och gjorde grönpepparsås enkelt och gott, som det ska vara.
Grannen plingade på dörren idag och hade sytt färdigt Siddans Täcke =) det var riktigt bra, Och snälla Monica! vi tog en promenad med hundarna och snackade om allt mellan himmel och jord, fick se hennes uppvisnings grimmor hon för till shettisar, och tur att jag inte äger än sånn, för dom var så snygga, skulle kunna köpa alla. Så om du behöver en webshop så hör av dig Monica =) så fixar jag en sånn åt dig eller en hemsida =).
Iaf vi satt här utei solen här på gården och snackade till kl 16, och dom testar ju brandlarmet ?? i stan varje måndag i varje månad, så idag hörde Sid det för första gången, han vart inte rädd med undrade vart ljudet komifrån, så han började yla istället, lillkillen han är för söt!

Imorgon, så är det jobb. Och sid han ska vara med husse.
Strax ska jag fara och handla penslar, och ska börja måla ikväll. Kommer att bli massor av liter färg här i höst har jag en känsla av 😉 Längtar verkligen.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.