Längtan

Åh längtar efter flytten till huset, är less på denna lägenhet. I tankarna har man ju redan flyttat känns det som. Helgen som kommer så kommer vi väl säkert att tömma lägenheten på lite saker. Imorgon kommer Mäklaren hit, ska bli intressant och se vad hon värderar lägenheten till, den förra han ville börja på 225 000. så det blir spännande. Imorgon kl 9 kommer hon. Vi har fått ett bra pris genom linda om hon säljer den.

Mina 2 fönsterlampor till huset kom igår, och så fina dom var. Vart riktigt nöjd. dom kommer att passa perfekt i kösfönsterna.
Har varit och kollat in tapeter idag med, men vill ju vara 100% innan jag köper, om jag känner mig rätt kommer detta att ta tid innan jag har bestämt vilka det bli. Men Nu vet jag hur grovingången ska se ut iaf.
Har så många tankar och Idér kring huset. Har bestämt färg på köket nu också.

Aurora hon mår inte bra idag, hon har kräkts 2 ggr idag, stackarn. så hoppas på att hon är bättre imorgon. Hade som plan att fara på klubben i kväll och tränat med det blir inget av tyvärr.
Febern på Sid har gett med sig, så skönt. Ikväll hade jag tänkt ta han en omgång i pälsen och klippa klorna på hundarna.

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera