Kennelträff

Imorgon ska vi åka på kennelträff, vi ska på träningsdag i Burträsk. Det är Maria på Coldwind’s Kennel som har träff med sina valpköpare, och vi fick halka in =) så det blir nog bara Sid som följer, tycker Aurora har haltat lite idag, så hon får vila. Vi ska ringträna bla. Så Hoppas på uppehåll imorgon. Var tvungen att fara på Arken Zoo vi halv 7 hittade inte utställningskopplet jag hade på aurora när hon var unghund. Köpte även lite nya leksaker till hundarna.

Hade jättetur när vi körde hem, började rejsa med en SAAB och det gick fortare än vad man fick föra, iaf så tog han vänster i rondellen på erikslid och jag körde rakt fram. När jag hade parkerat bilen på baksidan där vi bor så kommer polisen, typ min puls steg rätt mycket. Men inga böter blev de iaf.

Sitter nu och ser hockey Timrå mot frölunda och det har gått 2 min och Timrå leder med 1-0..

ska nu packa tränings väskan och ta fram regnkläderna och sätta kameran på laddning

H

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.