Ingen hemma

Var idag och skulle hälsa på min far, men när jag kommer dit så ser jag att ingen är hemma, bara 3st skällande hundar. Vart lite smått arg för han sa ju att han skulle vara hemma hela dagen. Men kom på att han borde ju ha en extra nyckel nånstans hängade där ute. Men den fanns inte på det ” vanliga ” stället som vi hade när jag bodde hemma. Och inget fönster på nerder våningen var öppet så jag kunde hoppa in den vägen. så jag gick runt huset och skulle prova och se om dörren till källarn var öppen, man den var låst med. Började då titta mot fönstern på övervåningen och ser då att ett fönster är öppet, och jag går och hämtar en stege och jag lovar den måste ha varit från 1800 talet. tänkte är de nångång jag ska ramla ner från en stege så är de nu. Men stegen höll, och så vara de bara att gå vidare på altan taket. vilket kändes väldigt ostabilt, litar inte på pappas byggen. Men även de höll, så jag kommer mig hel skinnad in. Och möts av 3 st glada viftande svansar. Väntade på pappa i över en timme men ingen komme hem. Hans mobil var inte på slagen och det är ju likt pappa att inte ha den på. Så lekte lite med hundarna, Sid fick springa av sig lite.

Måste bara skryta lite över lilleman, jag och Jonas var och käkade lunch på söder, och satt ute i det fina vädret. Hade sid med oss, hade han i mitt knä och han låg så snällt och tiggde inte mat och brydde sig inte utan bara låg bara och tittade på alla som gick förbi. Han är så duktig på att slappna av killen.
Utanför Jonas jobb fick han även träffa ” Räkan ” eller Tyra som hon nu heter så han fick busa av sig lite. det var en vilt busande av dessa två.

Ett klipp lägger jag in från tidigare i veckan då vi var och hälsade på hos pappa, här är Sid som leker med sin bästis Mister.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.