Hemma igen

Nu har äntligen Sid kommit hem till oss :).
Vi körde natten mot fredag ner mot Stockholm, och kom fram hos Jenny & Micke vid 9 på fredag morgon. Vi gjorde lite ärenden i där och hade jätte trevligt. på kvällen for vi till Vällingby och käkade en pizza, Sen styrde vi vidare mot Norrköping där jonas syster bor. Vi fick en liten rundvisning av stan av Frida & Johan. Sen vart det sängen. Vi hade ju en bit att köra på Lördagen ca 45 mil till. Vi startade vid 9 på morgonen, kl 10 gjorde vi ett stopp på IKEA för att äta frukost, inte specielt gott men det gick ner iaf. Kl 14 var vi framme i Landskrona hos Jonas moster, vi har aldrig varit och hälsat på i deras hus. så det var super trevligt, ett jättefint hus har dom. Vi vart bjudna på mat, en jätte god pizza. dom hade en super skön massage fotölj som jag och jonas turades om att sitta i 🙂 åh så skönt det var. Det behövdes verkligen efter en sånn bilfärd.
Nu var man mätt och belåten så körde vi ca 3 mil till, till Bjärred. Och hämtade våran Sid. Måste säga vilka trevliga uppfödare vi har hittat. hade super trevligt där och jordnära människor. så Så Camilla och macke vi kommer och hälsar på igen 🙂
Sid, han är vi så otroligt nöjda med. Vilken kille vi fått. Super cool. Han är framåt. busig så som en valp ska vara :). Aurora var lite kär i han, dom fann varann direkt. Idag har dom sovit tillsammans.

Igår fick han träffa Tyra eller ” räkan ” som hon också kallas 😀 oj vad dom busade, och vilken energi Tyra hade hon var inte still många sekunder. Hon var som en durracell kanin. Försökte ta lite kort på dom när dom leket med tyra såg helt galen ut på alla kort :P. Så snart blir de ett möte till för dessa 2 valpar 🙂

Nu ska jag ta och vila mig lite, Sid höll mig vaken större delen av natten 😀 ha en bra dag…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.