Träning på Hundklubben

Denna dag började ju bra…not, Kom på jobbet och upptäckte att brödet inte hade kommit, så fick ringa till bageriet som surra och fick snacka med en korkad snubbe som  fattade noll. Fick prata med en tjej som sa det är ju inte mig det är inte mig du ska prata med då utan det är ju bagarn. Jaha men efter många vänder hit och dit så kom brödet till slut. Sen till nästa grej så brände jag havregryns gröten big time, osade i hela köket. Så det var en trist start på denna dag. Hade lite kort dag idag, slutade 12:30. Det var riktigt skönt. Vi skjusade in pappa till stan. Och sen vidare till Stans alla möbelaffärer, jag vill ju ha en stor golvkandelaber. Och hittade 2st, en på Byske Möbler och en på Svenska Hem. Den i Byske 2700 och den på Svenska Hem kostade 3900. Men har inte bestämt än vilken som som jag vill ha.

Jag & Jonas vart bjudna på middag hos hans mamma ikväll, på menyn stod det hamburgare, orkade bara äta 1. Sen drog vi vidare till Jonas pappa & Shophia. Bara synd att shophia var tvungen att fara och jobba. Vi satt och pratade och skrattade. Hade riktigt roligt. Thony & Daniel som var ute och körde cross. Gud så sugen jag blir på att köra.

Just nu har vi kommit hem från ett pass på brukshundsklubben.  Tränade lite lydnad och agility. Riktigt roligt, nu är jag taggad på att anmäla oss på nån tävling i höst, ska gå ut på SBK och kolla runt vad som finns. Körde en kort bana, som bestod av ett hopp hinder A-hindret, Däcket, platta tunneln, balansbommen tunneln och slalom. Aurora älskar alla balans hinder, hon kan inte låta bli dom. Slalomen gick jättebra. Nu är det ju 1 år sen vi tränade seriöst med agility. Funderar också på att amäla oss till nån kurs också.

Och det bästa nu när Aurora har tränat så har hon inte visa nån hälta. Så det känns jättebra. Och hon taggad till tusen . Jonas följde med som fotograf 🙂 han fick några bra bilder iaf :).

Hopp

Aurora i tunneln

Vi träna på gungan, och här ska hon Trycka ner den

Vi tränar limförighet, bra kontakt

Kontakt

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.