Saknad

Satt ikväll och tittade på korten från våran resa till Indonesien som vi gjorde tidigare  i år. Längtar  verkligen tillbaka dit. Vilka äventyr vi fick vara med om. Vi var bla. ut till en paradis ö. På den öhn hittade jag en jätte stor snäcka. Som jag tog med mig hem. På väg in till land så hoppade delfiner brevid båten. Det var riktigt häftigt att se. Fick se havs sköldpaddor. Och var till ett WWF center för Orangutanger. Har aldrig bränt mig så mycket av solen som denna resa i hela mitt liv. Jag Jonas & Frida Fick världens Solfrossa. Vi sov i 14 timmar i sträck den natten. OCh på morgonen är vi vaknade så hade min fötter  svält så mycket att mina foppa skor var för små, fick inte in foten. Fick även träffa Prinsessan av Brau.

Och på Julafton åkte vi 17 timmars bilfärd för att komma tillbaka till Balikpapan. En bilresa som på svenska vägar skulle ta kanske 5 timmar.

Många fina minnen finns från den resan…

Nu väntar sängen 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.